جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

مطالبات دامداران و مرغداران تا ۲۱ اردیبهشت پرداخت خواهد شد| پرداخت ۸ هزار میلیارد تسهیلات به تولیدکنندگان دام و طیور تاکنون

  • کد خبر: ۱۱۹۹۷۱
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
مطالبات دامداران و مرغداران تا ۲۱ اردیبهشت پرداخت خواهد شد| پرداخت ۸ هزار میلیارد تسهیلات به تولیدکنندگان دام و طیور تاکنون
سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: طبق گفته وزیر کشاورزی، مطالبات دامداران و مرغداران تا ۲۱ اردیبهشت پرداخت خواهد شد و قرار شد درباره جزئیات نحوه پرداخت تصمیم گیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس در تشریح نشست کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی که با حضور وزیر جهاد کشاورزی و معاونان وی پیرامون بررسی وضعیت تولید و توزیع محصولات کشاورزی و دامپروری در کشور برگزار شد، گفت: این جلسه با تمرکز بر نهاده‌های دامی و خوراک دام برای مرغداران و دامداران و حمایت از تولید داخلی در موضوع آزادسازی نرخ نهاده‌های دامی تشکیل شد.

خضریان در ادامه با بیان اینکه ضمن استماع گزارش آقای ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی پیرامون وضعیت بازار و تولید، بیان داشت: با توجه به تحولات جهانی در اسفندماه سال گذشته و همچنین تصمیماتی که نسبت به ارز ترجیحی در سطح کلان اقتصادی گرفته شده است، زمینه رشد قیمت‌ها و نگرانی بخش خصوصی و همچنین مصرف‌کنندگان را فراهم کرده که می‌بایست با تدابیر ویژه مدیریت شود؛ که در جلسه کمیسیون درباره نحوه مدیریت وزارتخانه برای کنترل نرخ محصولات جهاد کشاورزی توضیحاتی ارائه شد.

وی در ادامه با اشاره به یکی از نگرانی‌های اعضای کمیسیون اصل نود درباره موضوع خسارت وارده به تولیدکنندگان دام و طیور کشور، تصریح کرد: یکی از موارد مورد سوال، تعهدات وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای سال ۱۴۰۱ به خصوص تا ۲۱ اردیبهشت ماه بود که منجر به اصلاح قیمت‌ها برای نهاده‌های دامی و خوراک دام و طیور شد و بعد از آن تولید مرغداران و دامداران با نرخ آزاد انجام شد و آن‌ها قریب به ۲ ماه ابتدای سال محصولات خود را با نرخ ارز ترجیحی به بازار عرضه کردند و تعهدات وزارتخانه که نسبت به تولیدکنندگان داشت پرداخت نشده است.

خضریان در ادامه درباره پاسخ وزیر در این خصوص گفت: طبق گفته وزیر، مطالبات دامداران و مرغداران برای تولید دام و طیور تا ۲۱ اردیبهشت ماه بر اساس فرمول حجم تولید و مصرف خوراک دام و طیور پرداخت خواهد شد و مقرر شد درباره جزئیات نحوه پرداخت که به صورت نقدی یا تعیین سهمیه در بازارگاه برای خرید نهاده دامی و خوراک طیور باشد و یا به صورت تهاتر با بدهی آن‌ها نسبت به دولت باشد تصمیم‌گیری شود.

وی در ادامه با اشاره به دغدغه بعدی اعضای کمیسیون اصل نود درباره کاهش مصرف در ۶ ماهه نخست سال که می‌تواند به تولید آسیب بزند نیز بیان داشت: در این خصوص وزیر قول داد با تأکید بر ضرورت عدم وارد آمدن ضرر و زیان به تولیدکنندگان، خرید تضمینی در حوزه محصولات دام و طیور صورت گیرد تا ضمن حمایت از تولید، مصرف کنندگان در ۶ ماهه دوم نیز که مصرف بالاتر می‌رود با کمبود کالا و رشد قیمت‌ها مواجه نشوند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس در پایان با بیان اینکه گزارش وزیر نسبت به اقدامات گذشته و آینده این وزارتخانه نیز ارائه شد، خاطرنشان کرد: بر این اساس وضعیت تسهیلاتی که قرار بود درباره حمایت از تولید دام و طیور در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۰ هزار میلیارد تومان پرداخت شود، طی گزارشی ارائه شد که تا کنون ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده و روند آن طی ماه‌های آتی تا پایان سال ادامه پیدا می‌کند تا تولیدکنندگان دام و طیور با چالش‌های موجود در بازار و اتفاقات اقتصادی، دچار معضل در تولید نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->